Om F.O.X - Neglbutikk.no

Om F.O.X

F.O.X TM er en innovatør i negleindustrien kjent for sin innovasjon og forpliktelse til fortreffelighet. Grunnlagt i 2014, har de kontinuerlig forbedret produktene sine for å møte behovene til selv de mest krevende negleteknikerne.

F.O.X sin nye formel revolusjonerer negleprodukter. Den er laget med en forbedret sammensetning av høykvalitets råvarer, noe som ikke bare forbedrer kvaliteten på gellakker, baser og top coat, men også gjør produktene hypoallergiske.

Ved oppdatering av sortimentet prioriterte de å forbedre emballasjens ergonomi for optimal brukervennlighet.

I tillegg demonstrerer "New Formula" sitt engasjement for kontinuerlig innovasjon når de jevnlig lanserer nye produkter. F.O.X TM sørger for at du har tilgang til oppdaterte versjoner av høykvalitetsmaterialer ved behov, inkludert utvidede gellakker, base, top coat og mer.

Gjennom årene har F.O.X TM blitt et ledende merke i Ukraina og ulike europeiske land. I 2019 mottok F.O.X stolt EU 2963564-sertifikatet, en internasjonalt anerkjent kvalitetsstandard for kosmetiske produkter. F.O.X TM var det første ukrainske selskapet som mottok dette anerkjente sertifikatet, og besto tester i 36 områder.

Siden oppstarten i 2014 har F.O.X fanget hjertene til både negleteknikere og entusiaster. Deres urokkelige forpliktelse til eksepsjonelle standarder, et bredt spekter av produkter og ekte omsorg for hver kunde har styrket F.O.X sin posisjon i markedet.

F.O.X dedikerte teknologer har nøye designet hvert produkt for å møte behovene til både fagfolk og entusiaster. I løpet av de siste årene har F.O.X gjort seg bemerket i det ukrainske og europeiske markedet.

F.O.X er mer enn bare et merke, det er et merke med en sjel!

F.O.X tester ikke produktet sitt på dyr!

News

RSS
HEMA - (Hydroxyethyl)methacrylate - Neglbutikk.no

HEMA - (Hydroxyethyl)methacrylate

Anzelika Norviliene
Anzelika Norviliene

Innledning Hydroksyetylmetakrylat (HEMA) er en monomer som spiller en kritisk rolle i en rekke industrielle og medisinske anvendelser. Fra kosmetikk til dentale materialer, HEMA's unike...

Er gellack skadelig for neglene? - Neglbutikk.no

Er gellack skadelig for neglene?

Anzelika Norviliene
Anzelika Norviliene

Innholdsfortegnelse 1. Introduksjon til Gellack og Neglepleie 1.1. Hva er Gellack? 1.2. Myter og Misforståelser rundt Gelelakk 1.3. Viktigheten av Riktig Neglepleie 1.4. Gellack i...